top of page
Achtergrond bergen 2.png

Alles gaat beter op
een goede fiets

De Fietstoerist is geboren uit liefde voor de fiets en het ontdekken van werelden die verrassend zijn. Verassend anders en tegelijkertijd met verrassende elementen die overal te vinden zijn.

Zullen we dat laatste de menselijke factor noemen?

Over ons

Inmiddels bestaat de Fietstoerist alweer 25 jaar en heeft Fritz, de oprichter, al meer dan 34 jaar ervaring in Azië. Het begon met een uitwisseling als student tropische landbouw in 1989, gevolgd door een baan als landbouwkundig ingenieur in Vietnam.

De fietsroutes worden nog steeds door hemzelf in kaart gebracht en geactualiseerd. Hij spreekt de talen, kent de culturen en kan alles in perspectief plaatsen.

De Fietstoerist geeft de meest persoonlijke service en heeft een echt cultuur-aanbod. Tel daarbij op dat Fritz de meeste talen van dit mooie werelddeel spreekt en een echt contact met de locale bevolking is dichtbij.

 

Misschien is juist nu wel het moment aangebroken om dit prachtige deel van de wereld per fiets te verkennen. Een continent zo rijk aan natuur, cultuur en geschiedenis, dat vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt. En in dat laatste zit ook opgesloten dat het snel veranderd.

Wacht niet langer maar informeer nu naar de mogelijkheden. De prachtige mensen met hun enorme gastvrijheid heten je meer dan welkom.

Over ons 1.jpg
Achtergrond bergen 2.png
DSCN4134-Fritz-op-de-fiets.jpg

De motivatie
van Fritz

'Het begeleiden van reizen is dankbaar werk. Mensen laten genieten en de mooie dingen laten zien. Helpen waar nodig en zorgen dat alles soepel verloopt'

Achtergrond bergen 2.png

De uitdagingen van de verschillende reizen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Voor zeer ervaren fietsers in uitstekende conditie

⭐️⭐️⭐️⭐️ Voor ervaren fietsers die van een uitdaging houden

⭐️⭐️⭐️ Voor recreatieve fietsers die regelmatig op pad gaan

⭐️⭐️ Kan door elke gemotiveerde fietser worden gedaan

bottom of page